Heeft u echt verstand van wielrennen ?

Standaard

Bent u een liefhebber van de Tour de France? Houdt u van een geintje? Bent u uitgekeken op die simpele “dertien in een dozijn” spelletjes? Het Ventura Tourspel is anders. Sedert 1992 organiseert Ventura International het legendarische en verslavende Ventura Tourspel.

Waarom is dit spel dan anders?
De opzet van het spel niet gebaseerd op gokken, maar op kennis. U moet er wel even voor gaan zitten. Maar als u klaar bent dan heeft en beleeft u ook wat.

U voorspelt
De beste tijdrijders, de beste sprinters, de beste klassementrijders, de beste Nederlanders, het eindklassement, het klassement voor de ploegen, de truien e.v.a. zaken.
Al deze separate spelelementen zijn verweven tot een groot(s) spel. Alle punten van elk afzonderlijk spel worden en apart geteld en cumulatief tot een geheel gesmeden. De uiteindelijke winnaar is dan ook een kenner!

Inleg
De inleg moet vooraf worden betaald, hetzij contant hetzij per bank. U scoort pas punten zodra uw inleg is ontvangen. De complete inleg wordt uitgekeerd. De inleg is fors, € 16,00 per deelname.  Wij schiften door deze inleg meteen het kaf van het koren.

Organisatie
Een enthousiast team welke geen seconde van de Tour mist. Al tijdens de Tour wordt nagedacht over verbeteringen en aanpassingen aan ons spel in de volgende editie.

Deze website
Interactief, met een speciaal deel (middels wachtwoord) voor deelnemers aan het Ventura Tourspel. Een open deel met dagelijks nieuws over de Tour de France met vele actuele en kleurrijke foto’s. Ook kunt u (interactief) commentaar leveren of vragen stellen aan andere deelnemers of aan de organisatie. Uw mening of uw vraag verschijnt op onze site.

Binnen 30 minuten na de finish heeft u alle rangen en standen voor de bril.

Dagelijkse informatie, nieuwsbrieven, deelnemers die op de hak worden genomen. Ons spel stopt niet met het versturen van rangen en standen alleen. Wij gaan verder. Ervaar het zelf.

Tot het tourspel !

Organisatie Ventura Tourspel